ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2017

Αρχική

Επιτυχιες με ανοδο!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι Εκθέσεις Chem/HealthLab/Ecolink που διεξήχθησαν  24-26 Νοέμβρη 2017 στο MEC Παιανίας στέφθηκαν με επιτυχία. Αυτό φαίνεται και στο ότι υπήρχε αύξηση των εκθετών κατά 58% σε σχέση με την προηγούμενη φορά καθώς επίσης και αύξηση των επισκεπτών κατά 10%.

Ταυτόχρονα με τις Εκθέσεις και με απόλυτη επιτυχία έλαβαν χώρα και αρκετές εκδηλώσεις τόσο από τους φορείς και συνεργάτες όπως το συνέδριο της ΕΕΧ και ημερίδες από την ΠΕΒ, ΕΣΥΔ, ΠΕΤΕΤ όσο και από τους εκθέτες που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων αυτών.

Η πλειοψηφία των εκθετών δήλωσαν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την οργάνωση των εκθέσεων αλλά και με την προσέλευση των επισκεπτών με συνέπεια να έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον για την επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Εμείς ως Οργανωτές ευχαριστούμε όλους τους φορείς που βοηθήσανε στην προβολή και διαφήμιση των εκθέσεων αλλά και τους εκθέτες νέους και παλιούς που στηρίξανε για άλλη μια φορά με την συμμετοχή τους τις εκθέσεις!

 

Εις το επανιδείν

Με εκτίμηση

 

Πέτρος Πετρόπουλος

Διευθυντής/MSc Events Management

Προβολή Εκθετών